Activitat 5_Tipus de plans

Baisers de Robert Doisneau


El pla d'aquesta fotografía és general, ja que podem veure l'espai on estan el protagonistes de la imatge, també podem distingir les persones que hi aparèixen . I la fotografía té un valor molt descriptiu.
El seu angle és el que anomenem normal, perquè, si mirem la imatge, té l'angle semblant a un pla general. És a dir, esta centralitzat. La càmera esta situada de manera que, quan la gent mira la foto, el que primer veu és, el noi i la noia donant-se un petó.
Aquest pla i angle aporta a la imatge un valor descriptiu. Ens explica que aquesta parella esta passejant per París i s'han donat un petó mostran el seu amor, mentre que la resta de gent segueix el seu camí. Descriu perfectament com és la gent que hi viu a París.


Tipus de plans: 


Pla de detall 


El pla de detall ens monstra un element de la fotografía, en aquest cas, la má de la dona. Que ens explica que abans de donar-se el petó, tots dos estaven caminant tranquil·lament sense fer res estrany.







Primer pla











El primer pla es talla per les espatlles. Per a que, quan la persona mira la foto, el primer que vegi sigui la expressió de la cara. És com una foto de carnet. I aquí podem veure que aquesta persona esta centrada en el camí que està seguint. 





Pla mitjà 






El pla mitjà tracta de que el cap estigui al límit del enquadrament i la part inferior és talli per la cintura. Aixó fa que, la imatge se centri en els personatges. I aquí tenim la demostració, perquè quan tu mires la foto el teus ulls van directament al noi i la noia. 





Pla americà 



És un pla que es va crear quan es feien les pel·licules de l'oest. Consisteix en que, el cap toqui el límit de la fotografía i les cames estiguin tallades. el que interessa d'aquest és que es mostrin els elements dels personatges, mans, cara... Per aixó la imatge és centra en les dues persones del mig.



Comentarios