Fake_Activitat_8

 Treball en grup: Maria Elena Doña. Marc Hernández i Clàudia Blanco


Photobook Sofisticado


Un grup d'amics que estudiaven a l'institut Molas Ferrater, entusiasmats per la música van haver de fer un treball sobre un gènere de música. Els seus ulls van anar a parar al gènere del rap, mai havien pensat que acabarien creant una cançó d'aquest gènere per explicar-lo i que els hi agradaria. Una vegada ja presentat, la seva professora de música, Josepa, els va dir que tenien molt de talent i que podrien presentar-se al concurs d'Espanya anomenat XFactor. 



Photobook Sofisticado


A finals del 2018 el grup assajava sempre que podia, sense parar, creant noves peces, volien estar preparats, ja que el concurs començava a principis del 2019. Durant el dia a dia escoltaven comentaris que deien "no arribaran a res", "amb la música no es pot viure feliç" i molts més comentaris que no van voler anomenar. Però gràcies a aquesta gent van crear el nom del seu grup FAKE'S, fent una crítica a tota aquesta gent. 


Va arribar el dia de l'audició i el grup que tant ha triomfat no tenia cançó preparada. Però això no els va parar, van fer una cançó improvisada a la qual Mónica Naranjo, Edurne, Pablo Alborán no van resistir-se. Mónica Naranjo no va pensar-ho dues vegades i va tocar el pas daurat. VAN ANAR DIRECTAMENT A LA FINAL! Res els podia parar. 

Per a la gran final van crear Gloria (el millor rap) i com tothom esperava, van guanyar! Ells mateixos ens ho diuen, encara no s'ho creuen. Tot concurs té un premi i el seu va ser gravar un disc i una gira per Europa. La seva fama és va disparar amb l'àlbum Sofisticado hi ha cada ciutat que anaven enamoraven al públic. 

Xfactor tour a Barcelona


Quan van acabar la gira tenien molt clar que volien seguir en el món de la música i així van fer. Van firmar amb l'agència Rosa Molas Records i amb ella han organitzat una gira per al 2021 amb el mateix àlbum, Sofisticado. Ja sabeu, si voleu gaudir de la seva música no ho penseu, compreu l'entrada! 

Portada del àlbum Sofisticado

I aquesta és la història del grup que tant ens agrada a tots i que segueix triomfant avui en dia.


Contraportada del àlbum Sofisticado


Aquí deixem més fotografíes del grup. Impressionant!!



Photobook Sofisticado


Photobook Sofisticado



Trobem que fins i tot el diari La Vanguardia parla sobre ells!

Article La Vanguardia
Article La Vanguardia


Aqui teniu el logo de l'agencia juntament amb la pàgina oficial del grup, aqui podreu escoltar les seves cançons i trobareu informació d'ells. 


Logo Rosa Molas Records

Comentarios